Adtriplex IPZ 2012'de Zirvede

eticaret zirve

Bildiğiniz gibi affiliate marketing performans bazlı bir pazarlama yönetimi. İnteraktif pazarlama adına Türkiye’de atılmış ciddi bir adım. IPZ’nin takipçi alanı bizim aktif olduğumuz mecraya çok yakın olduğu için, bunun şirketimiz adına çok yararlı olacağını düşündük. 2011 yılı Mayıs ayında kurduğumuz adtriplex’in Eylül ayında lansmanı gerçekleştirildi. Lansmanımız henüz gerçekleşmişken katılmış olduğumuz IPZ’de güçlü markalarla tanışma fırsatı yakaladık, ve bu fırsatı avantaja dönüştürerek, onları reklamverenlerimiz olarak bünyemize kattık. Ayrıca geçmiş olduğumuz yıl katılımcı olduğumuz IPZ’de bu yıl konuşmacı olmamız da bizim için diğer büyük bir değer.

Pazarlama, marka’nın kalbine dokunan, etkileri bazen ve çoğu kez yankı oluşturabilecek; söz konusu diğer branşlar haricinde sürekli değişen, gelişen ve bunların çok hızlı ele alındığı bir mecra. Dolayısıyla Markaların ve uzmanlığı değişiklik gösterebilen ajansların; sektörü analiz etmeleri her zaman işlerinin en önemli kısmı. Zirve’de sektörün önde gelen isimleri gerçekleştirdikleri projeleri sunarken aslında sektöre etki ederek, tam da kalplerine dokunuyorlar. Yeni projeler, yeni planlar ve yeni iş ortaklıkları için en uygun ortam oluşmuş oluyor. Yurtdışında gerçekleştirilen bu tür zirvelerin bizlere neler kattığını çok iyi biliyoruz ve hedefimiz aynı hacmi burada da yakalamak.

Affilate Marketing Türkiyede çok yeni gelişmekte olan bir mecra. Fakat Almanya başta olmak üzere pek çok ülkede uzun yıllardır var olan; gelişmiş ve dönüşümleri çok güçlü olan bir pazarlama yönetimi. Bizler affiliate marketing’te yurtdışında söz konusu sektörde çok büyük deneyimlere sahip olarak uzmanlaştık. Bu nedenle uzmanlık alanımız olan affiliate marketing nasıl bir pazarlama yönetimi bununla ilgili bilgiler aktarıyor olacağız. Böylelikle markaların akıllarındaki büyük soru işaretini silerek, gerçekleştirdikleri ya da gerçekleştirecekleri projelerde affiliate’i seçeceklerinden eminiz.